Hormoonfactor Training


Zit je niet lekker in je vel en wil je van je vage klachten af?

We beseffen het niet altijd, maar onze leefstijl heeft ontzettend veel invloed op hoe we ons voelen…
Snel en ongezond eten, laat naar bed, stress en weinig of de verkeerde lichaamsbeweging zorgen voor een disbalans in je hormonen.
Hierdoor kun je last krijgen van:
* overgewicht (of gewoon nét iets te zwaar)
* buikklachten (opgeblazen gevoel, moeilijk naar het toilet kunnen)
* vermoeidheid en geen energie
* onrustige huid
* slaapproblemen
* menstruatieklachten
* enzovoorts

Zijn je klachten zo heftig, dan ga je uiteraard eerst naar je huisarts. Maar wanneer deze niets kan vinden is het tijd om aan je leefstijl te werken. Tijdens de hormoonfactor consulten gaat we in op alle facetten die van invloed zijn op jouw hormoonbalans.
We gaan het uitgebreid hebben over voeding. Heb je een drukke baan, een gezin en totaal geen zin om uren in de keuken te staan? Ik leer je hoe je met simpele aanpassingen stap voor stap kunt werken aan een voedingspatroon dat past bij jou.
Maar naast voeding gaan we ook kijken naar beweging en voldoende ontspanning. Allemaal hebben ze namelijk ontzettend veel invloed op jouw hormoonbalans. Je zult merken dat wanneer je hormonen weer in balans zijn, jouw klachten hierdoor ook verdwijnen en je je weer fit voelt en vol energie.

Hoe gaan we te werk…
Ben jij helemaal klaar voor een nieuwe start en wil je meteen aan de slag? Of wil je eerst wat meer informatie?
Wanneer je mij een berichtje hebt gestuurd via de mail, Facebook of Whatsapp dan plannen we een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek. Op deze manier kan ik goed inschatten of ik jou kan helpen en kunnen we bespreken of je een kort of wat langer traject wilt volgen.
Daarna plannen we een afspraak voor de intake in mijn praktijk of telefonisch. Tijdens het intakeconsult nemen we een vragenlijst door en doen we een hormonale check, zodat duidelijk wordt welke hormonen er bij jou uit balans zijn. Ook nemen we jouw huidige voedingspatroon door. Je ontvangt binnen een paar dagen een adviesplan via de mail met de eerste stappen. Ook krijg je 2 weken gratis emailondersteuning.

Kun je hierna wel wat meer hulp en feedback gebruiken, dan kan dat tijdens de coachingsconsulten. Tijdens ieder consult zullen we de vorderingen en valkuilen bespreken en nemen we uitgebreid jouw voedingspatroon door.

Wat zijn de kosten…?

Eénmalig advies
Intake hormoonfactorconsult inclusief 2 weken emailbegeleiding.
Consult in mijn praktijk in Meppel €85
Telefonisch €60

Coaching na intake
In mijn praktijk (plusminus 1 uur) €55
Telefonisch (plusminus 30 minuten) €25

Pakket ‘We zien elkaar in mijn praktijk’ €275
Intake in mijn praktijk + 2 weken emailbegeleiding
4 x coaching van 1 uur

Pakket ‘We bellen’ €175
Telefonische intake + 2 weken emailbegeleiding
4 x telefonische coaching van een half uur

Pakket ‘We mailen’ €99
Telefonische intake + 2 weken emailbegeleiding
1 maand onbeperkt al je vragen stellen via de mail + extra tips

Voor alle pakketten geldt dat de coaching ingaat na de 2 weken emailbegeleiding. We bespreken samen wanneer we de coachingssessies inplannen. Om in de goede flow te blijven, zit hier 1 tot 2 weken tussen.